Pasica

  Nosilec projekta:
  KUD POZITIV

  Poljanska cesta  26
  1000 Ljubljana

  www.pozitiv.si
  pozitiv@pozitiv.si

  ENGLISH translation

Error: GD2 library does not support JPG!

Foto delavnica BITI

Delavnice fotografije so potekale 2 krat mesečno v prostorih KUD-a Pozitiv v DIC-u. Udeleženci so se spoznavali z osnovami fotografije in fotografiranja na 35mm film. Udeležence se je poučevalo predvsem o osnovnem pristopu do fotografije, iskanju in ponavljanju različnih kadrov za dosego zadovoljivega rezultata.

Uporabljalo se je posebne fotokamere imenovane Fish Eye, z katerimi objektiv zajame področje 180 stopinj vidnega kota, kar sami fotografiji funkcionalno daje občutek realne podobe okoli nas.

Delavnico smo zato poimenovali » MOJ SVET «, v katerem so udeleženci poizkusili prikazati lastno zaznavanje stvari, ki jih obkrožajo.

Končni produkt delavnice, ki se bo nadaljevala v tekočem šolskem letu bo fotografska razstava, ki jo bodo udeleženci s pomočjo mentorjev javno predstavili v začetku aprila 2010.

Mentorsko vodstvo:

  • Nik Rovan ( teorija in praksa )
  • Rado Jaušovec ( praksa )

 

Avtor: Luka Antič


Avtor: Radovan Jaušovec


 

Avtorica: Nina Dodlek


 

Delavnice

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in kako jih izključiti: VEČ.

Sprejemam piškotke na tej spletni strani.

EU Cookie Directive Module Information