Sunny in prednovoletni žur KUDa Pozitiv – KREATORIJ

19. Dec. 2019

08:00 PM

Expired Event

Koncert Sandija Horvata (Sunny Records) z gosti. Po koncertu sledi zabava skupine Kud Pozitiv.

Prekmurski Hip Hop Večer@DIC Ljubljana!!! Četrtek, 19.12.

V četrtek, 19.12. v klubske prostore KUDa Pozitiv, DIC Ljubljana prihajajo trije prekmurski ustvarjalci.
Iz srca Prekmurja z obilo prekmurskega narečja bodo predstavljali svoje poglede na svet in okolico v kateri živijo.
Trije ustvarjalci, trije različni pogledi na svet a kljub temu isti jezik – HipHop!!!
Z uporom proti mentaliteti družbeno neodgovornih, so v samem sistemu odkrili, da jih združuje entuziazem do glasbe, ter ljubezen do svoje pokrajine – Prekmurje.

Vasja Vrebac Vasko – Vasko je mladi reper iz Murske Sobote, ki je pred kratkim izdal svoj prvi mixtape projekt »Siva slika«, s katerim na-zorno prikaže svet, kot ga vidi skozi svoje oči. Izdelek je prepletanje družbenokritične tematike in storytellinga. Zanj so značilni pretežno boombap instrumentali in unikaten sleng.
Martin Jerebic Mrkeči – je prekmurski hip hop producent iz Odrancev, ki skrbi za beate, recording in produkcijo ter na koncer-tih svoje artiste spremlja kot DJ.
Sandi Horvat Sunny – svobodni glasbeni umetnik, pevec, skladatelj, multiinstumentalist, producent.
Med izrednim izobraževanjem na Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani in v Mariboru, se je začel zanimati za oblikovanje zvoka, ter svoje osnovno znanje nadgrajeval v zasebnih inštitucijah.
Do svojega 18. leta se je naučil igrati na več inštrumentov, kot učenec in kot mentor se je udeleževal različnih glasbenih delavnic. Že 10 let nastopa kot večstranski glasbenik, vodi ali sodeluje pri različnih kulturno-umetniških projektih v Sloveniji in tujini.