Urnik dela restavracije DIC
ZAJTRK od 6.00 do 8.00 ure
KOSILO od 11.30 do 16.00 ure
VEČERJA od 18.00 do 20.30 ure

Dijaki lahko po večerji, do 21.00 v jedilnici oz. na liniji dobijo kruh, pa tudi dodaten obrok, če je hrana ostala od večerje.

OVESTILO ZA ZUNANJE ABONENTE
obvestilo o ceni


Zdrava kuhinja in restavracija / menza za študente, dijake in zunanje abonente v Ljubljani

Pripravljamo zdravo uravnoteženo prehrano, upoštevamo različne prehranske navade, zdravstvene in druge posebnosti pri prehranjevanju. Vsak dan sta na izbiro dva menija, mesni in vegetarijanski, samopostrežni solatni bar, izbor juh in kruha, čaj ali kompot. Prirejamo kulinarične dneve s pripravo jedi posameznih slovenskih pokrajin ali drugih nacionalnih kuhinj.

Zaradi preprečevanja okužbe z novim koronavirusom, do nadaljnjega ne bomo ponujali kosil študentom in zunanjim abonentom. O vseh spremembah vas bomo obveščali na spletni strani.
Obvestilo o zvišanju cene prehrane
  • Zdrava uravnotežena prehrana, upoštevanje različnih prehrambenih navad, zdravstvene in druge posebnosti pri prehranjevanju.
  • Stalna ponudba dveh menijev
  • vegetarijanska prehrana
  • dietna prehrana (z zdravniškim potrdilom)
  • prirejanje kulinaričnih večerov s pripravo jedi posameznih slovenskih pokrajin ali drugih nacionalnih kuhinj
  • Samopostrežni zajtrk, samopostrežni solatni bar, izbor juh in kruha

DOKUMENT – Prehrana v Dijaškem domu Ivana Cankarja


Vodja prehrane v DIC-u

Barbara Erjavec, univ. dipl. ing. živ. tehnolog

Vodjo prehrane najdete v kletnih prostorih B stavbe. Nanjo se lahko obrnete v primeru, če potrebujete dietno prehrano.

Če imate predloge, pripombe in seveda pohvale glede prehrane ji lahko to sporočite osebno, lahko pa ji pišete tudi na elektronski naslov barbara.erjavec@dic.si

Vsa vaša mnenja so zaželjena!